Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 1
|
 |
« : Sierpnia 23, 2012, 11:30:38 » |
|
Ogłasza się co następuje: 1. W związku z ustąpieniem przez dotychczasowego Narodowego Komisarza ds. Wewnętrznych rozpisano ponowny konkurs na to stanowisko. 2. Zgłosiło się 2 obywateli: Tow. Laszk Młynariew i Tow. Gieorgij. 3. Decyzją Przewodniczącego Rady Komisarzy Narodowych nowym Narodowym Komisarzem ds. Wewnętrznych zostaje Tow. Laszk Młynariew. Przekazuje mu się tym samym uprawnienia Narodowego Komisarza ds. Wewnętrznych.
Uzasadnienie decyzji: Tow. Gieorgij objął w ostanim czasie dwa nowe stanowiska: w ZGA i Dyrektora Generalnego KBL. Chciałbym najpierw zobaczyć jak sobie z nimi Towarzysz będzie radził. Ponadto postanowiłem dać szansę Towarzyszowi Młynariewowi.
(-) Krzysztof Septimus
Pamiętaj Laszku, że daję Ci miesiąc próbny i w związku z tym czegoś od Ciebie wymagam. Jeśli będzie dobrze nam się współpracowało to nie będę widział problemu, żebyś został w rządzie na dłużej.
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpnia 23, 2012, 12:11:47 » |
|
To mogę już wydawać zgody na budowy?
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpnia 23, 2012, 12:19:55 » |
|
To mogę już wydawać zgody na budowy?
Już się doczekać nie mógł!
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpnia 23, 2012, 05:33:29 » |
|
Budzimirze, na przyszłość czytaj uważniej (aczkolwiek widzę, że zauważyłeś już odpowiednie rozporządzenie). Tak Laszku, możesz. Rząd jest prawomocny, więc jak najbardziej. Tylko uaktualnij proszę podpis, bo Komisariat Ci się zmienił.
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpnia 23, 2012, 07:24:58 » |
|
A nie musi zostać przegłosowane dla mnie wotum zaufania?
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpnia 24, 2012, 10:13:42 » |
|
A co z tym, zebraniem Rządu, będzie?
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpnia 24, 2012, 07:20:06 » |
|
No, byłoby gdyby wszyscy, którzy deklarowali udział (lub nie zgłosili nieobecności) byli. W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak przełożyć posiedzenie. Zaraz zrobię nową wersję poprzedniego rozporządzenia.
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpnia 26, 2012, 05:38:10 » |
|
Powróciłem co oznacza, że głosowanie będzie przeprowadzone już wkrótce.
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|