|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #16 : Lutego 01, 2013, 10:06:13 » |
|
Dziabaduchy nie są prześladowane, poza tym marsz w Ismirali ma pokrzepić serca tamtejszej mniejszości! Ona cierpi! Może zbudujemy dom tez, jeśli zapłaci!
Cierpi cała Hirschbergia i Weerland twoimi teokratycznymi rządami i zabobonami! My jesteśmy wolni! Nie wpuścimy was do baronii, bo mamy dziś grilla mamy swoją wiarę!
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #17 : Lutego 01, 2013, 11:45:48 » |
|
Ale nas są miliony. Poza tym ludność Ismirali garnie się do budzimiryzmu. Marsz się odbędzie!
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #18 : Lutego 01, 2013, 12:25:12 » |
|
Róbcie marsze u siebie! Co wy, między innymi ty, Laszku, wiesz o Ismirali? Nawet tam nie byłeś i lepiej tam nie wjeżdżaj - zjemy cię za to, że w ogóle wyszedłeś z taką inicjatywą. Zresztą za nami też stoją miliony, ale za granicą.
|
|
« Ostatnia zmiana: Lutego 01, 2013, 12:34:44 wysłane przez Siergiej Makłow »
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #20 : Lutego 01, 2013, 02:09:48 » |
|
A tylko spróbujcie truć nasze dzieciaki papierochami jak zwykłych gimbiarzy ty będziecie jedli piach. Tylko postawcie jakiś niedozwolony, zdradziecki budynek to was pospólstwo dorwie, mendy zabobonne!
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Król Odrodzonej Hirshbergii
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #22 : Września 03, 2013, 12:11:19 » |
|
Ja chcę do partii ja!
|
|
|
|
(-) Król Joksymil Faradobus
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #23 : Września 03, 2013, 06:29:03 » |
|
A jesteś budzimirystą?
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Gość
|
 |
« Odpowiedz #24 : Listopada 21, 2013, 09:31:09 » |
|
Chciałabym zapisać się do KRPW ponownie, ponieważ ta partia nadal jest mi bliska. Nadal zależy mi na krzewieniu jedynej prawdziwej wiary, jaką jest budzimiryzm.
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #25 : Listopada 21, 2013, 10:14:40 » |
|
Witamy ponownie w KRPW! Wreszcie mamy tyle samo ludzi co PSL! W razie czego będziemy mogli kogoś poświęcić.
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #26 : Listopada 21, 2013, 11:10:58 » |
|
PSL? To ta organizacja, która w Weerlandzie zajmuje się edukowaniem dzieci, jak należy doić krowy?
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Lord Grabben, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka, Krwawy Kursor - Pogromca Botów Dziabaducha, (-) gen-mjr dr Ciecierad hrabia Ciecieląg 
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #27 : Listopada 23, 2013, 10:20:57 » |
|
Oj, pomyliło mi się. Rzecz jasna chodziło o PRL. No cóż, może nie jesteśmy zbyt bystrzy ale za to liczni!
|
|
|
|
|
|
|
Strzegłob Bieńbor
Sołtys
Mieszkaniec
Posłuch 0
Stim - Eugene Zain
|
 |
« Odpowiedz #28 : Czerwca 02, 2014, 07:15:44 » |
|
Ze zdziwieniem przyuważyłem, że nie mam żadnej legitymacji partyjnej. To chyba odpowiednia chwila, abym zapisał się do KPRW. Jestem Weerlandczykiem, jestem wyznawcą Wszechbudzimiryzmu i w ogóle wszystko, co dobre. Co prawda na wybory poczekamy sobie pewnie do śmierci końca obecnie trwającego konfliktu, ale nie mam nic przeciwko temu. Najwyżej zorganizuję sobie jakieś wewnętrzne w Hutniczej Porębie.
Oficjalnie aplikuję!
(—) Strzegłob Żarniew Bieńbor
|
|
|
|
- Sołtys gminy Hutnicza Poręba, - Królewski Namiestnik Weerlandu, - Członek Starszyzny Weerlandzkiej. 
|
|
|
|
|