Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #30 : Września 04, 2013, 07:54:10 » |
|
Mechatronika jest wspaniałą dziedziną nauki łączącą Mechanikę,Elektronikę i Informatykę w jedną całość.
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #31 : Września 04, 2013, 08:05:36 » |
|
W sumie to mógłbyś postarać się o zatrudnienie w IBW...
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #32 : Września 04, 2013, 08:09:20 » |
|
I będę budował maszyny które będą budować roboty które będą walczyć przeciw Wrogom naszym i innym.
|
|
|
|
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
Moderator
Człowiek Pracy

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #33 : Września 04, 2013, 08:19:34 » |
|
Genialne! A będą w stanie wytrzymać w próżni?
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #34 : Września 04, 2013, 08:32:24 » |
|
Prawdopodobnie tak,ale zależy z jakiego materiału ale będzie się z słabą prędkością przemieszczać będzie trzeba większą energię włożyć w nie.Mam na myśli energię elektryczną.Zastanawiam się także czy nie było by lepsze elementy hydrauliczne czy pneumatyczne.
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
Moderator
Człowiek Pracy

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #35 : Września 04, 2013, 08:39:41 » |
|
Wiem że się nie znam ale czy przypadkiem hydrauliczne nie wysiadają w próżni? W sumie to raczej zależy czy jest w środku pojazdu czy na zewnątrz i chyba od rodzaju cieczy.
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #36 : Września 04, 2013, 08:41:46 » |
|
Mi by się przydało coś, co pozwoli odciąć Zlewnię od reszty świata.
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #37 : Września 04, 2013, 08:49:53 » |
|
Wiem że się nie znam ale czy przypadkiem hydrauliczne nie wysiadają w próżni? W sumie to raczej zależy czy jest w środku pojazdu czy na zewnątrz i chyba od rodzaju cieczy.
To jest oczywiste że w środku to będzie bo co to by było gdyby ktoś umieścił cały system napędowy na zewnątrz urządzenia ? Mi by się przydało coś, co pozwoli odciąć Zlewnię od reszty świata.
Można coś zaradzić 
|
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #38 : Września 04, 2013, 09:55:21 » |
|
PP u nas nie ma, ale mamy POSPiIRoSL - Podstawy Opieki Socjalnej Pracowników i Ich Rodzin oraz Społeczności Lokalnych 
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #39 : Września 05, 2013, 05:39:54 » |
|
A tak prościej?
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #40 : Września 05, 2013, 06:47:14 » |
|
W próżni hydraulika nie działa w ogóle. jest tak z powodu zachowania płynów, na skutek braku grawitacji. A jeślibyś chciał w IBW pracować, to zawsze to jakoś możemy obgadać, jak się będziemy widzieć, bardziej szczegółowo.
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Lord Grabben, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka, Krwawy Kursor - Pogromca Botów Dziabaducha, (-) gen-mjr dr Ciecierad hrabia Ciecieląg 
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #41 : Września 05, 2013, 06:50:52 » |
|
Nie dał się nabrać szczwany Ciecierad. No kiedyś się jeszcze spotkamy.
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #42 : Września 05, 2013, 06:57:12 » |
|
Fizyka to obrzydliwa dyscyplina, w zupełności niepotrzebna porządnemu i prawemu hirshberskiemu humaniście.
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #43 : Września 05, 2013, 07:00:24 » |
|
Ja jestem innego zdania bo ponieważ mój kolega potrafi zamienić wodę w wszystkie napoje wyskokowe.
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #44 : Września 05, 2013, 07:01:41 » |
|
Każdy wykształcony człowiek wie, że to nie ma nic wspólnego z nauką i jest zjawiskiem wywołanym przez Morskiego Kobyłę.
|
|
|
|
|
|
|
|