Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #105 : Stycznia 24, 2013, 08:03:47 » |
|
Wyrażam chęć pozostania na stanowisku Narodowego Komisarza ds. Sił Zbrojnych.
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #107 : Stycznia 25, 2013, 04:49:39 » |
|
Fajnie. Towarzysz Septimus w prywatnej rozmowie też wyraził chęć kierowania jakimś komisariatem, a także bycia vice-premierem. Mam nadzieję, że niebawem tutaj się zgłosi.
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #109 : Stycznia 25, 2013, 07:45:40 » |
|
Reklamy jako polityk to on sobie nie robi.
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #111 : Stycznia 25, 2013, 10:26:47 » |
|
Precz! Tylko moje pieniądze na to idą! A moje powinny być! Ludzie wódki za co kupić nie mają a tu stanowiska się tworzy!
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #112 : Stycznia 25, 2013, 10:43:43 » |
|
Nie zaglądałem tutaj przez pewien czas - m.in. dlatego że nie wiedziałem, że jest już po awarii komputera Laszka. Wyrażam chęć pozostania na obu stanowiskach, które obecnie posiadam, czyli Wicepremiera i Komisarza ds. Wewnętrznych. Krzyczmy! Precz ze stanowiskiem wicepremiera!
Precz ze stanowiskiem, dlatego że ja ostatnio nim byłem? Mam wrażenie, że tylko dlatego protestujesz. Jakbyś sam był wice to już byś tak nie krzyczał - jestem pewien. Precz! Tylko moje pieniądze na to idą! A moje powinny być! Ludzie wódki za co kupić nie mają a tu stanowiska się tworzy!
I Ty Królu? Oj, nie podoba mi się to, nie podoba. Skoro tak zależy Towarzyszom na oszczędnościach na Wicepremierze to możemy zmienić sposób wypłacania mu pensji - określona ilość loli co miesiąc za każdy dzień nieobecności lub bardzo niskiej i zdecydowanie nieistotnej aktywności Premiera. No i warunkiem wypłaty będzie rzeczywiste zastępowanie Premiera w takich sytuacjach (wyliczaniem wypłaty zajmowałby się Dyrektor Generalny Banku na przykład - ewentualne decyzje można by było unieważnić przez rozprawę w sądzie). Wtedy pieniądze przeznaczone na to stanowisko będą wypłacane za prawdziwą jego pracę a nie za bycie sobie.
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #114 : Stycznia 26, 2013, 09:16:53 » |
|
Cóż, jeżeli po powiedzmy dwóch miesiącach okaże się, że Laszk potrzebuje zastępcy to go mianuje w późniejszym terminie. Weźmy pod uwagę, że nie każdy rząd potrzebuje wicepremiera. Nie wiem też po co do tej pory mianowano go przy każdej RKN-ie.
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #115 : Stycznia 26, 2013, 10:52:44 » |
|
Vicepremier to faktycznie mało potrzebne stanowisko.
Budzimirze, a nie chciałbyś być Komisarzem ds. Dyplomacji?
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #117 : Stycznia 26, 2013, 06:28:49 » |
|
A co z Dyrektorem Banku?
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #118 : Stycznia 29, 2013, 11:30:24 » |
|
A więc na razie rząd mógłby wyglądać tak:
Sprawy Wewnętrzne - Septimus Dyplomacja - Budzimir Siły Zbrojne - Król vicepremier - nie będzie
Kto chce być szefem banku?
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #119 : Stycznia 31, 2013, 01:11:47 » |
|
Chyba nikt.
|
|
|
|
|
|
|
|