Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #30 : Listopada 18, 2011, 04:51:18 » |
|
co tam świt... Niech towarzysz na wieczór poczeka. Bo oto nadeszły czasy nowego systemu, którym jest komunizm budzimirski ;>
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #31 : Listopada 18, 2011, 08:02:03 » |
|
 W ZSKHiW systemem politycznym jest monarcho-socjalizm. O żadnym komuniźmie budzmirskim nie słyszałem...
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #32 : Listopada 18, 2011, 10:14:35 » |
|
a bedzie budzimiro-komunizm. Ot co.
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #34 : Listopada 18, 2011, 10:27:08 » |
|
Chyba ZSKHiW nie będzie miało za łatwo z Premierem, który już na początku domaga się zmiany systemu. Tak poza tym to Mistrz Budzmir zbyt pochopnie dobiera sobie znajomych. Kilka miesięcy temu Tow. Gieorgij szkalował Budzmira (i resztę ZSKHiW) na forum siedmiogrodu...
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #35 : Listopada 21, 2011, 07:25:35 » |
|
Zmiana systemu była ironią  chodziło o wystraszenie i błędną interpretację. Owszem przyznaje się do tego. Ale dawniej było inaczej. Były mordy i tortury. Teraz mistrz Budzimir oraz ZSKHiW się zmienili.
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #36 : Stycznia 20, 2012, 02:23:04 » |
|
Towarzysze! Nadszedł czas, by ponownie ożywić ten wątek. Przypominam chętnym, że będzie redukcja stołków komisariatów do trzech: Wojskowości, Spraw Wewnętrznych i Dyplomacji. Zgłoszenia na pozostałe istniejących komisarzy nie będą przyjmowane. Tym razem członkowie JUP także mogą się zgłaszać. A teraz uroczyście otwieram na powrót bazar stanowisk! 
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #37 : Stycznia 20, 2012, 05:14:38 » |
|
Ja chcę być komisarzem ds. wojskowości.
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #39 : Stycznia 22, 2012, 10:40:22 » |
|
Na tym obrazku na górze wyraźnie widać jakiegoś kolesia w krawacie. Czy to znaczy że ten "bazar stanowisk" (skąd Budzmir wytrzasnął to określenie) otwierali krawaciarze? Chyba tak. A "bazar" otwierali członkowie KRPW. To podejrzane.
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #40 : Stycznia 23, 2012, 11:23:05 » |
|
Przecież to logiczne, że tego krawaciarza (jak widać skutego kajdankami) złożymy w ofierze.
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #41 : Stycznia 23, 2012, 12:53:25 » |
|
Aha
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #42 : Stycznia 23, 2012, 09:11:52 » |
|
Laszku, chcesz być w rządzie, prawda? To nie rzucaj bezpodstawnych podejrzeń. Miałem do wyboru różne fotki, ale zdecydowałem, że ta jest najlepsza. Przede wszystkim ma odpowiedni kolor wstęgi. Poza tym, był to jedyny "ochotnik", który zgodził się przytrzymać wstęgę. Królu, jedyne w czym się mylisz to w tym, że nie widać kajdanek. Przy okazji przypominam, że wolne jest jeszcze stanowisko Komisarza Spraw Wewnętrznych. Ktoś chętny?
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #43 : Stycznia 23, 2012, 10:30:15 » |
|
Ja osobiście uważam, że lepiej nie dać obrazka, niż dać nietrafiony, ale być może się mylę.
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #44 : Stycznia 25, 2012, 11:09:02 » |
|
Laszku, chcesz być w rządzie, prawda? To nie rzucaj bezpodstawnych podejrzeń. Miałem do wyboru różne fotki, ale zdecydowałem, że ta jest najlepsza. Przede wszystkim ma odpowiedni kolor wstęgi. Poza tym, był to jedyny "ochotnik", który zgodził się przytrzymać wstęgę. Królu, jedyne w czym się mylisz to w tym, że nie widać kajdanek. Przy okazji przypominam, że wolne jest jeszcze stanowisko Komisarza Spraw Wewnętrznych. Ktoś chętny?
A pamiętasz sznurek z "Gwiezdnego pyłu"? Prawie go nie widać! Poza tym tego krawaciarza skuł właśnie takim sznurem osobiście jeden z oficerów Adiutantury ADUK przy mnie.
|
|
« Ostatnia zmiana: Stycznia 25, 2012, 12:32:21 wysłane przez Arkadiusz II Filip »
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|