Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #150 : Czerwca 23, 2013, 09:29:21 » |
|
Ja, jak na razie się nie zgłaszam, ale jak by co, to rozmyślam nad jednym z komisariatów. Wkrótce poinformuję o swojej decyzji.
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Lord Grabben, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka, Krwawy Kursor - Pogromca Botów Dziabaducha, (-) gen-mjr dr Ciecierad hrabia Ciecieląg 
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #151 : Czerwca 23, 2013, 09:30:01 » |
|
Mogę pozostać przy Siłach Zbrojnych, które i tak zlikwidujemy. Nie narzucam się jednakże.
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #152 : Czerwca 24, 2013, 05:05:21 » |
|
Wspaniale. Myślałem nikt nie będzie chętny, a tu proszę. Poczekamy jeszcze kilka dni, może ktoś jeszcze będzie chciał zostać komisarzem.
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #153 : Czerwca 27, 2013, 09:49:19 » |
|
Ktoś jeszcze się zgłasza? Jak nikt się nie zgłosi to jutro zamykam Bazar!
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #154 : Czerwca 27, 2013, 01:17:41 » |
|
Myślałem nad NKSW, ale skoro Ramon się zgłosił, to dajmy szansę jemu na zrobienie czegoś konkretnego. Tym razem się na żaden komisariat nie zgłaszam.
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Lord Grabben, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka, Krwawy Kursor - Pogromca Botów Dziabaducha, (-) gen-mjr dr Ciecierad hrabia Ciecieląg 
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #156 : Czerwca 27, 2013, 02:57:00 » |
|
Rywalizowałbym, gdyby nie fakt, że Ramon, mimo stałej aktywności, nie wniósł ciągle dużo konkretnego w budowę kraju, a jako komisarz będzie miał okazję to zrobić.
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #157 : Czerwca 27, 2013, 04:28:02 » |
|
Dziwne, że Monde nie chce NKSW. Gdyby był komisarzem spraw wewnętrznych mógłby sfinansować swoje projekty (tylko czym? Rządowe konto jest puste).
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #158 : Czerwca 27, 2013, 07:50:57 » |
|
No przepraszam Cię bardzo jak dobrze pamiętam jest jeszcze 1 lol.
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #159 : Czerwca 27, 2013, 09:05:26 » |
|
No tak. Jak zostaniesz Komisarzem Spraw Wewnętrznych to będziesz mógł nim swobodnie gospodarować.
Może nie mamy funduszy, ale wspaniały tunel do Aralii jest tego wart.
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #160 : Czerwca 28, 2013, 10:25:02 » |
|
Nie startuję na stanowisko szefa NKSW, żeby mi nikt nie zarzucał, że sponsoruję Aralię, albo przekręty robię. Dwa razy byłem Komisarzem ds. Sił Zbrojnych, ale po obradach dowódców (w których okazało się, że komisarz prawie nic nie może) odechciało mi się... Interesuje mnie tylko tron ;P
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #161 : Czerwca 28, 2013, 12:47:32 » |
|
Ale Komisarz spraw wewnętrznych jest właśnie od tego żeby robić przekręty finansowe.
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #162 : Czerwca 29, 2013, 09:55:53 » |
|
Prawda to. Jak ma się sprawa konstruowania rządu? Kiedy możemy spodziewać się wniosku?
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #163 : Czerwca 29, 2013, 10:23:02 » |
|
Pewnie dzisiaj. Dałem czas, żeby wszyscy chętni mogli się zgłosić. Ale widzę, że nikt więcej nie jest chętny do pracy w rządzie.
Vicepremiera znowu nie powołam. Pozostaje jeszcze kwestia szefa banku. Może Gieorgij chciałby wrócić na to stanowisko? Ale jak nie to nie. Szef banku nie jest konieczny.
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #164 : Lipca 01, 2013, 05:00:18 » |
|
Znowu nie będzie rywalizacji o stanowiska, to smutne.
I tutaj wkraczam ja, Budzimirze  Ponieważ Bazar nie jest jeszcze zamknięty to ofercie last minute chciałbym dołączyć do rywalizacji o Siły Zbrojne (zwłaszcza, że Król się nie narzuca i zapewne chętnie przyjmie kolejne odciążenie) w ramach mojego powrotu do aktywności w ZSKHiW.
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|