Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #45 : Maja 13, 2014, 04:47:28 » |
|
Na majątek zajeżdża kilka samochodów z herbami Sterlicht zawieszonych jako proporczyki - jeszcze nie zdążyli zmienić flag na ludowe. Z aut wysiada kilku wyrostków ubranych w ortaliony, również kilku bojowników którzy zajmują pozycje, z których jest dobry widok.
-No, któren to chciał ze mną rozmawiać? - powiedział jakiś wyrostek, a dokładniej Mieczysław Szkorbutny. Wtem zjawił się Siergiej, pacnął z plaska Mietka w tył głowy i mówi: -To ja to miałem mówić, pacanie! No, któren to chciał ze mną rozmawiać?
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #46 : Maja 13, 2014, 04:52:07 » |
|
Oto ja jestem. Dziękuję za przybycie. Raczy Towarzysz zaczekać na tow. Ciecieląga. Wówczas będziemy w komplecie i zaczniemy poszukiwanie kompromisu dla dobra ogółu. Tymczasem zachęcam do korzystania z barku mojego poprzednika. Chyba już wypędziłem wszystkie karły, został jeno alkohol.
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #47 : Maja 13, 2014, 04:54:04 » |
|
A no napije się! Dojdziemy do kompromisu, jeżeli każdy będzie miał w czymś udział. <smarknął> Siły ludowe dopiero powstają, a więc nie spodziewajcie się na początku dużej siły.
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #49 : Maja 13, 2014, 05:00:50 » |
|
Siergieju nie negocjuj z takimi parszywcami, on nic ci nie da. Uciekaj stamtąd, wysadzimy ten cały majątek w piz*u.
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #50 : Maja 13, 2014, 05:46:21 » |
|
Przyłączajcie się, Towarzysze, do ruchów ludowych. Tobiaszu, pomożecie?
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #51 : Maja 13, 2014, 05:47:24 » |
|
Oczywiście, wkrótce się zabieram za tworzenie sił na Żuławach i Rotterhirshbergu.
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #52 : Maja 13, 2014, 05:48:13 » |
|
A więc ja jadę stąd w pi*du, a ty to wysadzaj jak chcesz. Muszę organizować oddziały pozamiejskie.
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #53 : Maja 13, 2014, 05:55:10 » |
|
Dobra chłopaki, do roboty! Ametyście jak chcesz przeżyć to lepiej uciekaj! Zza ogrodzeń wyjeżdżają czarne limuzyny, wysiadają z nich dżentelmeni ubrani w czarne marynarki, uzbrojeni w Thompsony i koktajle Mołotowa, Tobiasz każe im ustawić się z frontu i flanki budynku a oddział inżynieryjny Mafii wysłał na tyłu ogrodu. Na rozkaz Richtoffena mafiozi zaczęli robić z Majątku durszlak swoimi karabinami maszynowymi, po chwili do akcji wkroczyły koktajle mołotowa trawiące budynek do fundamentów. Akcja się udała, mafiozi, w tym cappo di tutti cappi weszli do samochodów i udali się w kierunku stolicy, odjeżdżając usłyszeli huk oznaczający dobrze wykonaną robotę przez saperów, misja wykonana.
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #54 : Maja 13, 2014, 05:58:57 » |
|
Chamstwo i krawaciarstwo. Proponuję przenieść się do Vergen, jest niedaleko, przy samej granicy.
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #55 : Maja 13, 2014, 05:59:55 » |
|
Nazywasz mnie krawaciarzem? Źle czynisz synu.
Po usłyszeniu wybuchu Siergiej odjechał wraz z całą kawalkadą.
|
|
|
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #57 : Maja 13, 2014, 06:21:11 » |
|
Ja jestem za władzą ludową, a nie za monarchią. Chociaż piniondzem nie pogardziłbym, no ale władza ludowa.
Kuźwa! Przecież mnie tu nie ma.
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #58 : Maja 13, 2014, 06:21:53 » |
|
Nazywasz mnie krawaciarzem? Źle czynisz synu.
Po usłyszeniu wybuchu Siergiej odjechał wraz z całą kawalkadą.
To do Tobiasza było. Tak tylko technicznie dodam, że chyba fabularne wymyka nam się spod kontroli.
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #59 : Maja 13, 2014, 06:30:05 » |
|
Moje bojówki to nie bojówki, widać Budzimirze jak czytasz moje posty  od chyba dwóch miesięcy aktywnie rozwijam wątek mafii rodzinnej w wielu wątkach a wspomniana była jeszcze w tamtym roku.
|
|
|
|
|
|
|
|