Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #120 : Marca 13, 2014, 12:05:45 » |
|
Spokojnie, w nic Was nie wciągnę
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #121 : Marca 16, 2014, 12:38:15 » |
|
A więc prowadzisz działanie defensywne na Ziemi Franciszka Józefa?
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Lord Grabben, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka, Krwawy Kursor - Pogromca Botów Dziabaducha, (-) gen-mjr dr Ciecierad hrabia Ciecieląg 
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #123 : Marca 17, 2014, 01:49:05 » |
|
A niech się pojawia (jak na Krymie), termin operacji nadal nie znany, więc nie spinajcie się tak bardzo.
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #124 : Marca 22, 2014, 10:33:31 » |
|
Z dniem dzisiejszym odwołuję Helmuta von Hermanna z funkcji vicepremiera. Powodem takiej decyzji jest brak zaangażowania w/w w sprawy kraju, oraz skandaliczne zachowanie. Podpisano- Premier ZSKHiW Erick Monde- Kovacs
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #125 : Marca 22, 2014, 10:59:18 » |
|
Może trudno będzie mi zaufać, ale umiałbym zastąpić Helmuta, tylko że wtedy nie byłbym automatycznie członkiem parlamentu?
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #126 : Marca 22, 2014, 11:51:04 » |
|
W porozumieniu z władzami ARA ustala się nowy kurs Lola względem Grajcara. Od dzisiaj 1Lol= 10GR. Podpisano: Premier Erick Monde-Kovacs
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #127 : Marca 22, 2014, 01:13:20 » |
|
A może jakoś to uzasadnisz? Wartałoby też przedyskutować kwestię walut z komisarzem ds. Wewnętrznych i szefem banku.
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #128 : Marca 22, 2014, 01:32:54 » |
|
Może nasz premier chce by 1 GR kosztował 13,7 lola?
|
|
« Ostatnia zmiana: Marca 22, 2014, 02:13:26 wysłane przez Helmut von Hermann »
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #129 : Marca 22, 2014, 02:09:50 » |
|
Polecam dodawać zarządzenia tutaj: http://hirshbergiaweerland.cba.pl/index.php?topic=1634.15Co do Helmuta to uważam, ze poczynił on stosowne przygotowania do posiedzenia, co mogę udowodnić. Nie wiem tylko jakie dokładnie instrukcje dał mu Sternik.
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #130 : Marca 22, 2014, 02:16:44 » |
|
Przedyskutował to Premier ARA z premierem ZSKHiW- nie wystarczy? Decyzję uzasadniam tym, że Aralia coraz szybciej się rozwija- zwłaszcza gospodarczo. A co do celów, to marzy mi się aby 1Lol=1GR. Poczynił też postępy w obrażaniu, poczytaj sobie: http://hirshbergiaweerland.cba.pl/index.php?topic=1263.msg42053;boardseen#newMoja decyzja co do Helmuta pozostaje bez zmian. Precz z biurokracją, ma być szybko i skutecznie, frontem do petenta!
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #131 : Marca 22, 2014, 03:49:50 » |
|
Precz z biurokracją, ma być szybko i skutecznie, frontem do petenta!
Ale to nie może sprowadzać się do tego, że sam sobie podejmujesz wszelakie decyzje.
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #132 : Marca 22, 2014, 03:52:47 » |
|
Ma być szybko i skutecznie.Ach,ile czekaliśmy na wotum zaufania...
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #133 : Marca 22, 2014, 06:44:43 » |
|
Co do przygotowań do posiedzenia, to mnie helmut spotkał w realu i pytał o dogodny termin.
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Lord Grabben, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka, Krwawy Kursor - Pogromca Botów Dziabaducha, (-) gen-mjr dr Ciecierad hrabia Ciecieląg 
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #134 : Marca 24, 2014, 01:12:37 » |
|
Ma być szybko i skutecznie.Ach,ile czekaliśmy na wotum zaufania...
Ty mądry, a przez kogo czekaliśmy to już nie pamiętasz? Laszk wydziwiał, bo najpierw nie tutaj, potem bo pominąłem jednego komisarza... Nie przeze mnie były opóźnienia. Ale to nie może sprowadzać się do tego, że sam sobie podejmujesz wszelakie decyzje.
Podejmuję tylko te, które mogę. Nie przesadzaj nie robię rewolucji, głowy do pralki nikomu nie włożyłem, wjazdu na cudzą chatę też nie było. Chłopaki nie płaczcie, bo chłopaki nie płaczą. A wy robicie raban, jakbym wojnę rozpętał, a na Grom Arena prowadził masowe egzekucje...
|
|
|
|
|
|
|
|