Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #135 : Marca 24, 2014, 01:16:19 » |
|
To są te przegłosowane? Co mam je zatwierdzić, potwierdzić, podpisać czy podstemplować..? Bo oczekujesz czegoś ode mnie, ale nie wiem czego.
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #136 : Marca 24, 2014, 05:01:18 » |
|
Zgodnie z zasadą powinieneś wybrać resort i tam wysłać uchwałę z własnym podpisem. Zarówno w siedzibie NKD, jak i w NKSW jest analogiczny wątek.
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #137 : Marca 24, 2014, 09:05:34 » |
|
Ericku, są pewne granice chamstwa. Przecież gdybym po kolei nie wyjaśnił ci co masz robić to do dziś nie byłoby rządu. Ty nawet nie wiedziałeś, że trzeba otworzyć Bazar Stanowisk! Po prostu jesteś niekompetentny i próbujesz zwalić winę na innych.
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #138 : Marca 24, 2014, 09:08:03 » |
|
PO co drążyć temat? Ja go już osobiście nie lubię i jak tak dalej będzie to pewnie więcej osób będzie mnie popierać.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marca 24, 2014, 09:24:04 wysłane przez Helmut von Hermann »
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #139 : Marca 24, 2014, 09:09:31 » |
|
Widzę że Laszk przejrzał na oczy, teraz to Ericka popiera chyba tylko Król.
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #140 : Marca 24, 2014, 09:13:39 » |
|
Ależ ja nadal uważam, że Erick robi bardzo dużo i jest bardzo ważny dla ZSKHiW. Tyle, że nie zgadzam się z jego opinią w tym temacie.
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #141 : Marca 24, 2014, 09:15:24 » |
|
Do czasu.
Popija Skoomą
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #142 : Marca 24, 2014, 09:21:39 » |
|
Ja od dawna uważam Ericka za bardzo aktywną i pożyteczną osobę, aczkolwiek z niektórymi jego pomysłami się całkowicie nie zgadzam, a inne popieram.
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #143 : Marca 25, 2014, 01:01:14 » |
|
Ericku, są pewne granice chamstwa. Przecież gdybym po kolei nie wyjaśnił ci co masz robić to do dziś nie byłoby rządu. Ty nawet nie wiedziałeś, że trzeba otworzyć Bazar Stanowisk! Po prostu jesteś niekompetentny i próbujesz zwalić winę na innych.
A zauważ, że pierwszy raz jestem Premierem. Mogę pewnych rzeczy nie wiedzieć, prawda? Przestań się czepiać o wszystko. Widzę że Laszk przejrzał na oczy, teraz to Ericka popiera chyba tylko Król.
Nie przeszkadza mi to- uwierz. Do czasu. Popija Skoomą
Ja też Laszka popieram tylko czasami. Nie próbuj dolewać oliwy do ognia, bo Ci nie wychodzi. Ależ ja nadal uważam, że Erick robi bardzo dużo i jest bardzo ważny dla ZSKHiW. Tyle, że nie zgadzam się z jego opinią w tym temacie.
I ja podobnie, też Cię lubię i też (czasami) nie zgadzam się z Twoimi decyzjami. Sami mnie wybraliście, nikogo do tego nie zmuszałem. Jest takie stare powiedzenie: "widziały gały co brały".
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #144 : Marca 25, 2014, 01:02:31 » |
|
A po co mam to zrobić?
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #145 : Marca 25, 2014, 03:58:15 » |
|
Bo jesteś premierem.
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #146 : Marca 25, 2014, 04:09:55 » |
|
A bez tego nie będę premierem?
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #147 : Marca 25, 2014, 04:13:15 » |
|
Przesunąłem posty. A po co mam to zrobić?
Właściwie nie musisz, ale jak dotąd wszyscy premierzy podsyłali komisarzom uchwały. Jako wielokrotny członek rządu wiem, że dużo łatwiej pracuje się wtedy, gdy ma się wszystkie najpotrzebniejsze ustawy w biurku.
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #148 : Marca 25, 2014, 09:10:48 » |
|
Trochę nonsensownie się tutaj zrobiło.
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #149 : Marca 26, 2014, 12:22:19 » |
|
Właściwie nie musisz (...) Za dużo papierkologii, a od tego odrzuca mnie na 2metry. Ale gdyby jakiś komisarz miał jakiś problem, sprawę, niech wali do mnie jak w dym:)
|
|
|
|
|
|
|
|