Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #90 : Kwietnia 05, 2014, 11:28:43 » |
|
Nie, dziękuję.
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #91 : Maja 14, 2014, 01:06:58 » |
|
Kolejny stan wojenny- król niby umarł, Amek v 2.0 domaga się korony i tronu. Nic tylko pić... Ma ktoś jakieś pomysły co zrobić w tej sytuacji? Co do wypowiedzi państwowego szmatławca: http://hirshbergia-weerland.cba.pl/?p=522Nie podoba mi się, że kolejny raz zrzuca się na mnie winę. W tej sytuacji mogę zrobić tylko jedno: rzucam focha (o ścianę).
|
|
|
|
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #92 : Maja 14, 2014, 02:46:35 » |
|
Zapominasz, że ZSKHiW ma taki jakby swój urok - wszystko dzieje się tu inaczej. Nie jest to kolejna sztywna mikronacja stylem Trizondalu czy Sarmacji, ale jest tutaj nutka takiego luzu i humoru, do którego powinieneś się już przyzwyczaić.
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #93 : Maja 14, 2014, 03:51:30 » |
|
Monde nie zrozumie.
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #95 : Maja 15, 2014, 12:08:44 » |
|
Ale w jaki sposób to kogokolwiek obwinia? Wspomniany jest projekt aneksji nowych ziem i skrytykowanie go przez klasę polityczną, co jest prawdą. Wina leży po naszej stronie, bo to skrytykowaliśmy, w gruncie rzeczy v-dyplomacja umarła i z perspektywy czasu lepiej by było gdyby doszło do próby aneksji.
Sugeruje, że to moja wina choćby w tym fragmencie: Przekazując urząd Przewodniczącego Rady Komisarzy Narodowych Wielkiemu Sternikowi wierzyliśmy, że potrafimy się podźwignąć. Czy zrobiliśmy więc wszystko, aby zatrzymać spiralę kryzysu? Nie piszecie wprost, ale ja (wbrew temu co mówicie i myślicie) nie jestem głupi i umiem czytać między wierszami.
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #96 : Maja 15, 2014, 12:42:51 » |
|
Ale wina za co, bo nieco się pogubiłem? Przecież nie za śmierć i za obecny kryzys.
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #98 : Maja 19, 2014, 08:57:40 » |
|
Ale wina za co, bo nieco się pogubiłem? Przecież nie za śmierć i za obecny kryzys.
O śmierć, nie, ale o kryzys- tak.
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #100 : Maja 20, 2014, 07:52:07 » |
|
Lepiej było jak był Arkadiusz II Filip...
|
|
|
|
|
|
|
Strzegłob Bieńbor
Sołtys
Mieszkaniec
Posłuch 0
Stim - Eugene Zain
|
 |
« Odpowiedz #101 : Maja 20, 2014, 02:23:52 » |
|
*Siedząc w Weerlandzkim salonie, przed telewizorem i słysząc tę wypowiedź.*
No, ale przecież król nie żyje!
|
|
|
|
- Sołtys gminy Hutnicza Poręba, - Królewski Namiestnik Weerlandu, - Członek Starszyzny Weerlandzkiej. 
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #102 : Maja 20, 2014, 03:04:36 » |
|
Za tatusia było lepiej...
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #104 : Maja 20, 2014, 07:28:50 » |
|
Najlepiej to było za Joksymila! Z tym nie sposób się nie zgodzić. Joksymil zapewniał nam najwyższą aktywność.
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Lord Grabben, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka, Krwawy Kursor - Pogromca Botów Dziabaducha, (-) gen-mjr dr Ciecierad hrabia Ciecieląg 
|
|
|
|